smcalmere_logoSocial Media Club (SMC) is een van origine Amerikaans fenomeen. Ondertussen zijn er ook in Nederland verschillende Social Media Clubs actief. In Almere ontbrak er nog een en hoewel Amsterdam praktisch om de hoek ligt, is het ook wel eens fijn en leuk om gewoon in Almere kennis te delen en te netwerken. Daarom zijn we (Samira Salman en Julenne Concension) een SMC036 opgestart. Wij hopen natuurlijk dat hier animo voor is en we mooie events kunnen organiseren en interessante mensen mogen ontmoeten!

SMC036: Kick off op woensdag 10 april

Het eerste SMC036 event is een kick off met  niemand minder dan Jan Willem Alphenaar en eChick Irena Marmelstein!

Programma

18.45 – 19.00 uur: Ontvangst

19.00 – 19.45 uur: SMC036 kick off
Door: Jan Willem Alpenaar – Spreker en schrijver
De avond wordt afgetrapt door Jan Willem Alphenaar. Hij is niet alleen bekend spreker, hij is ook een van de eerste die de Social Media Club in Nederland is gestart. Sinds 2009 is hij betrokken bij SMC Eindhoven. Jan Willem zal SMC036 inleiden door zijn ervaringen met SMC in Nederland te delen. Vervolg legt hij uit waar social media vandaan komt en wat trends en ontwikkelingen zijn.

19.45 – 20.30 uur: Je hebt een plan? En dan?
Door: Irena Marmelstein – FNV Bondgenoten
Irena Marmelstein is adviseur social media en marketingcommunicatie bij FNV Bondgenoten. Haar passie ligt bij het professionaliseren van het marketingcommunicatievak door haar kennis over te dragen en hopelijk anderen te inspireren. Irena gaat deze avond aan de hand van een interactieve presentatie met jullie delen wat er allemaal bij komt kijken, wat de succesfactoren en valkuilen zijn en waar je rekening mee kunt houden als je een social media strategie op papier tot uitvoering wilt brengen bij een (grote) organisatie. Haar titel is dan ook: Je hebt een plan? En dan?

Vanaf 20.30 uur: Borrel (op eigen kosten)

Locatie
We hebben een mooie, centrale locatie gevonden voor onze kick off: het Apollo Hotel (achter de MediaMarkt). De dichtsbijzijnde parkeergarage is de Schippersgarage. Maar ook met het openbaar vervoer is het goed te bereiken.

#smc036
Praat deze avond mee op Twitter middels de hashtag #smc036!

Word lid van onze community op meetup.com!
Wil jij op de hoogte blijven van onze events en netwerken met andere social media professionals? Word dan lid op meetup.com, dan krijg je automatisch een uitnodiging als er een event gepland staat.

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen, laat dan hieronder een bericht achter. Je kunt ons ook bereiken via Twitter of mail naar smcalmere@live.nl.

Advertisements