De droom van elke blogger en online-schrijver: succesvol geld verdienen met je digitale publicaties. Kan dit? Patrick van Zuijlen, founder en eigenaar van Bitcoin Cold Storage, demonstreert dat deze droom helemaal niet zo ver buiten bereik ligt. Met hulp van Bitcoin kun je geld verdienen met je blog en online publicaties.

Bitcoin is dé nieuwe digitale valuta die, zonder tussenkomst van derden, transacties van waarde mogelijk maakt en zich gemakkelijk laat integreren in jouw website. Patrick van Zuijlen geeft een demonstratie hoe je Bitcoin succesvol kunt inzetten tijdens de Social Media Club Almere op woensdag 3 september in Places to Work.

Online activiteiten rendabel maken

Van Zuijlen weet alles van hoe je Bitcoin goed kunt inzetten bij je online activiteiten. Hij demonstreert speciaal voor de Social Media Club Almere de wereld van waarderingmethodieken en donaties binnen social media door middel van Bitcoins.

“Jezelf onderscheiden en jouw verhaal vertellen, dat is wat vele online schrijvers willen bereiken. Nu is het vaak een uit de hand gelopen hobby. Ongemerkt gaat er heel veel tijd in zitten. Hoe fijn zou het zijn wanneer jouw tijd zichtbaar wordt gewaardeerd of zichzelf op enige wijze laat terugverdienen?” Volgens Van Zuijlen biedt Bitcoin veel mogelijkheden om je online activiteiten rendabel te maken.

Controversieel

Van Zuijlen geeft eerst een korte presentatie over deze unieke vorm van online geld en waardering verdienen. Daarna krijgt het publiek de mogelijkheid dieper op dit onderwerp in te gaan. Het is een controversieel onderwerp waar vaak veel vragen over zijn. Presentator Marc Slingerland, bekend van het radioprogramma Almere Centraal op AlmereFM, zal Patrick van Zuijlen interviewen en de discussie met het publiek begeleiden.

Kom langs!

Laat je inspireren door dit boeiende onderwerp en kom naar de Social Media Club Almere op woensdag 3 september, om 19 uur bij Places to Work, Wisselweg 33 in Almere. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. Aanmelden kan via Facebook of Meetup.com.

Advertisements