Instagram is meer dan een gratis mobiele app om grappige foto’s te delen met vrienden. Instagram maakt je online verhaal sterker en echter. Daarom is het van essentieel belang om je Instagram-timeline goed te beheersen. Wat kun je er allemaal mee, wat is een goede foto bij je verhaal en hoe integreer je Instagram effectief in je social media plan?

Instagram snappen
98bce7d9d49222dae020697d2909b8d4_XLAnna-Maria Giannattasio van evenementenbureau Puur is winnaar Dutch Social media Award en Enganging Woman of the Year. Ze snapt social media als geen ander. Op woensdag 3 juni vertelt ze bij de Social Media Club Almere wat je zakelijk en privé allemaal met Instagram kunt doen. Daarbij geeft ze ook heel praktische tips: hoe je een goede foto maakt voor Instagram en hoe je Instagram kunt combineren met andere social media kanalen.

Gratis en rauw
Instagram is een verademing in deze tijd van snelheid en informatie-overvloed. Het is gratis en rauw. Maar dan moet je wel weten hoe je Instagram op de beste manier gebruikt. Een fout is snel gemaakt. Wat werkt? Wat maakt je beeld goeden onvergetelijk? Hoe gebruik je Instagram zodat het je verhaal versterkt in plaats van afzwakt?

Ploggen: bloggen met foto’s
En hoe versterk je je blog met beelden? Anna-Maria Giannattasio laat zien hoe je de beelden kunt inbedden in je blog. Ze is zo ongeveer de uitvinder van de plog in Nederland. Daarbij weet ze op een inspirerende en overtuigende manier mensen mee te nemen in haar verhaal. Het gebruik van Instagram is hier onmisbaar bij.

Kom ook langs!
Laat je inspireren door dit boeiende onderwerp en kom naar de Social Media Club Almere op woensdag 3 juni 2015, om 19.00 uur bij Places to Work, Wisselweg 33 in Almere. De toegang is gratis, maar aanmelden is gewenst. Aanmelden kan via Facebook of Meetup.com.

Advertisements